Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de soort bestelling, gewicht en omvang van het pakket. Alle verzendkosten worden door de winkel zelf bepaald. In je winkelmand worden de nodige verzendkosten automatisch berekend en opgeteld bij het totaalbedrag. Gratis verzending is altijd mogelijk in gevallen van speciale aanbiedingen en promoties. Leveringen zijn enkel mogelijk bij adressen in België. Vanwege de omvang kan niet elk pakket bij pakstations of postkantoren geleverd worden.

Verzending van artikelen

Alle artikelen die men online kan bestellen, worden op een veilige en correcte manier verzonden volgens afspraken van de desbetreffende winkel. De levertijd is standaard tussen de 3 en 10 werkdagen vanaf bestelling, tenzij anders vermeld. Verzending is in principe alleen wanneer alle bestelde artikelen klaar zijn om te verzenden en wanneer alle betalingen zijn ontvangen door Hoomed. Bij vragen kan je steeds contact nemen met de desbetreffende winkel.

Contact & dienst na verkoop

Indien het bestelde product niet beschikbaar blijkt of de bestelling niet kan worden uitgevoerd, ontvangt de koper binnen twee werkdagen hiervan bericht. Alle winkels doen hun uiterste best en geven hun optimale service. Wil je een wijziging aan uw bestelling aanbrengen? Contacteer dan de winkel rechtstreeks. De contactgegevens vindt je steeds in de orderbevestiging.

Extra

De verkopers die hun producten via Hoomed online ter beschikking stellen, behouden zich het recht hun verzend- en leveringsbeleid uit te breiden om hun klanten een unieke service aan te bieden. De basisrichtlijnen en deadlines van Hoomed blijven een minimumvereiste voor de verkopers. De exacte voorwaarden van de dealers zijn te vinden in de productadvertentie onder verzend- en leveringsvoorwaarden.

Dit artikel delen