Welke buffetkasten bestaan er?

april 23, 2019
Welke buffetkasten bestaan er?

Buffetkasten, ze zijn er in alle soorten en maten. Door het kopen van een buffetkast heb je eindelijk een plekje voor de borden en de glazen. Door het ruime aanbod van buffetkasten is het voor veel mensen lastig om hieruit een keuze te maken. Welke soorten materialen zijn er? Als ik hout kies, neem ik dan de natuurlijk houtkleur of ga ik voor een kleurtje? Kies ik een buffetkast met deurtjes of zonder deurtjes? Wij laten je alvast enkele voorbeelden zien!

Een houten buffetkast

Een houten buffetkast is natuurlijk nog steeds de beste keuze als het aankomt op stijl en traditie. De houten buffetkast staat bekend om de robuuste en authentieke uitstraling. Deze keuze is ideaal voor mensen die wel houden van authenticiteit en kwaliteit. Aangezien deze kasten meestal levenslang in je interieur staan, kan je ook beslissen om ze in te bouwen. Wij vinden het alvast een geslaagd resultaat! Een witte houten buffetkast De houten buffetkast kan je terugvinden in verschillende kleuren, maar we zien dat wit toch nog altijd een veel gekozen kleur is. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat de borden er op die manier het beste uitspringen. Wit staat nu eenmaal goed bij andere tinten wit.

image1-png

Een zwarte buffetkast

Niets is zo stijlvol als een zwarte buffetkast. Zwart straalt elegantie en klasse uit en geeft je interieur een chique toets. Je hebt de volledig zwarte buffetkasten en de zwarte buffetkasten met een lichte binnenkant. Om hieruit een keuze te maken, kan je best kijken naar het servies dat je hebt. Een donker servies zal beter uitkomen tegen de lichte binnenkant of een lichter servies komt beter tot zijn recht in een volledig zwarte buffetkast.

image3-png

Een industriële buffetkast

Door de opkomst van de industriële stijl is het ook erg in trek om een industriële buffetkast te nemen voor in huis. Deze industriële kasten zijn vaak gemaakt van materiaal wat je niet zo heel vaak ziet. Denk bijvoorbeeld aan een buffetkast gemaakt van pallethout, of aan een buffetkast die gemaakt is van staal. Door deze unieke uitstraling staat het geweldig in de moderne woning. Het laat zien dat je anders durft te denken dan de meeste mensen. Dit maakt het dan ook zo bijzonder.

image4-png

Een vintage buffetkast

De vintage buffetkast zorgt voor een oud en nostalgische sfeer in je interieur. Je kan deze buffetkasten kant en klaar kopen in de meubelzaak. Of voor de creatieve mensen onder ons, kan je hier ook een leuk knutselproject van maken. Op het internet vind je verschillende stappenplannen terug om tot dit brocante resultaat te komen! Zo creëer jij je eigen, unieke buffetkast!

image5-png

Eender welke buffetkast je ook zal kiezen, het belangrijkste is vooral dat jij de mooiste buffetkast kiest die perfect bij jouw interieur past. Bovendien is het de ideale manier om jouw servies te bewaren.