Ons verhaal

Nooit meer die lange zoektocht naar meubels en interieur!

Het kopen van meubels is als klant zijnde nog niet bepaald makkelijk. Vaak loop je alle winkels af, in de hoop dat je net die ene zetel of die speciale tafel vindt voor bij jou in huis. Om er dan vervolgens achter te komen dat de kleur of het model wat je op het oog hebt niet meer leverbaar is. Dit is natuurlijk verre van handig. Gelukkig komt hier een oplossing voor. Het is nu mogelijk om al jouw meubels in te kopen, 24u per dag, op een speciale interieur marktplaats.

Dankzij dit platform zal het mogelijk zijn om ruim 200 merken te vinden tegen scherpe prijzen. Alle mogelijke interieurwinkels uit heel België zijn binnenkort te vinden op dit overzichtelijk platform. In onze blog vindt u nuttige informatie over het kopen van interieur en het laatste nieuws over nieuwe meubels en trends in de interieur wereld. Vergelijk het met een shoppingcenter met alle soorten interieurwinkels, waar je alles vindt voor uw woning in te richten.

Koop in België en wordt er bewust van, dat dit voor iedereen positief is. Steun hiermee de lokale handelaars in uw buurt!

Ons concept

Wat voor platform is het?

Het platform HOOMED.be is een verzamelplaats voor alle mogelijke soorten meubels. Van verlichting tot salons, van tafels tot decoratie artikelen. Echt alles zal er binnenkort te vinden zijn. Sterker nog, er zullen ruim 30.000 verschillende producten op de site te vinden zijn! De producten zijn afkomstig van ruim 100 verschillende winkels, aanbieders die allemaal bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. Het wordt de grootste online marktplaats van heel België, met echte winkels op, als het aankomt op interieur en inrichting. Alle mogelijke aanbiedingen en promo's, zullen te vinden zijn op de site. Dit maakt het natuurlijk een stuk makkelijker en sneller om dat ene artikel te vinden. Door gebruik te maken van de diverse filtermogelijkheden zal je snel een selectie van uw gezochte producten voor ogen krijgen.

1

Groot keuzeaanbod

Dankzij het aanbod van de verschillende winkels samen is er een groot aanbod beschikbaar op het platform.

2

Veel promo’s en kortingen

Winkels gaan hun mooiste aanbiedingen plaatsen op het platform zodat u de steeds de beste deal kan maken.

3

Snel prijzen vergelijken

Door de vele artikelen kan men hier ook snel de prijzen vergelijken. Hiervoor hoef je niet steeds andere winkels of webshops op te zoeken.

Vind snel naar waar je op zoek bent.

Het maakt niet uit wat het project thuis is, wij helpen je bij het vinden van hoogwaardige producten van grote merken. Als je op zoek bent naar een aantal mooie huishoudelijke artikelen om een nieuwe look te creëren of een nieuwe kamer in te richten, kan je naar het assortiment decoratie artikelen kijken zoals:
wandspiegels, enkele stijlvolle potten of een opvallende rustieke hanglamp. Als het herinrichten van een slaapkamer uw huidige project is, zoek dan naar het perfecte nachtkastje, kijk eens naar het assortiment lakens van natuurlijk linnen of haal een super comfortabele matras bij u in huis.

Meubels

Salons, Stoelen, Salontafels, ...

Decoratie

Vazen, kaarsen, schilderijen, ...

Bedden

Matrassen, lakens ,dekens, ...

Verlichting

Binnenverlichting, Buitenverlichting ...

Keuken en Badkamer

Kasten en accessoires ...

Terrasmeubels

Tuinmeubelen, Parasols, BBQ ...

Hoomed is een groeiplatform

Geef ons de nodige tijd om de juiste winkels en producten samen te stellen om een zo goed mogelijk aanbod te creëren.

2019

 

Start Hoomed interieurplatform.

Geef ons de kans om te groeien.

2020

 

Volwaardig Platform.

Met relevante informatie en blogs in volle groeifase met partners uit de interieur wereld.

2021

 

De grootste aanbieder.

Onze ambitie is de grootste marktplaats in de interieursector worden in België.

Hoe iets kopen voor uw woning op ons interieur platform?

Sommige producten kan je online kopen en direct laten leveren thuis. Andere werken aan de hand van een Click & Collect systeem, zodat je het artikel online kan bestellen en betalen. Zo ben je zeker van je product en kan je deze zelf gaan afhalen in de winkel wanneer het je past.

Ervaar de service en de uitleg van het gekochte artikel. Indien je het product in stock eerst wil bezichtigen, aanraken en voelen, kan je perfect vragen stellen op de artikelpagina. Daar vind je dan ook alle contactgegevens van de winkel terug. We maken het gemakkelijk om precies te vinden waarnaar je op zoek bent.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen, leuke wedstrijden en actuele info over evenementen.

Meld je nu aan!