Woon- en eetkamer

Zetels & salons

Salons

Woonkamerstoelen & voetsteunen

Armstoelen

Bijzettafels & opslagmeubilair

Salontafels

Draagbare tafels

Boekenkasten

Tv meubels

Decoratie en woonaccessoires
Keuken

Keuken & meubels

Eetstoelen

Barkrukken

Bartafels

Grote keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Kleine keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Servies & glazen

Binnenkort meer keuzes

Slaapkamer
Badkamer en accessoires
Bureau

Brengt de moderne klant voor je deur!

Wij bieden interieurzaken de mogelijkheid op hun eigen online winkel te openen op Hoomed. U krijgt toegang tot een uniek verkoopkanaal door het sterk netwerkeffect dat ontstaat. Samen staan we sterker!

Moderne klanten verwachten flexibiliteit en voldoende keuzemogelijkheden. En dat 24/7. Klanten komen rechtstreeks kopen, ook van verder weg. Verkoop in mindere bezoekperiodes toch nog via uw online promoties met onbeperkte advertenties op ons platform.

Bespaar hiermee fors op uw reclamebudget en verkoop meer.

Onze Klanten

HOOMED brengt de moderne klant in uw fysieke winkel of zaak.

Verkoop nu 24/7 en niet alleen tijdens de openingsuren.

Er is behoefte aan voldoende keuzemogelijkheden, aan een zo breed mogelijk aanbod te creëren. De nieuwe generatie koopt zowel fysiek als online, ook in ons land. Verkoop nu ook buiten de openingsuren 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Uw webshop en landingspagina op het platform, in eigen beheer, met aanbiedingen, promotie, en /of stockverkoop… Zelf producten invoeren, aanpassen, prijzen veranderen in eigen beheer.

Meer informatie

Wij zoeken, informeren en inspireren lokale bezoekers.

Door intelligente marketing gaan we opzoek naar klanten voor uw zaak. Het publiceren van relevante content en professionele blogs over lifestyle en interieur, zorgt voor een perfecte match. Door de mooie aanbiedingen en promoties trekken we extra aandacht voor het interieurplatform. Potentiële kopers, daar is het voor ons om te doen!

Meer informatie

Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk interieur platform.

Dit platform bindt klanten en biedt klanten een vraagsturing ipv. een gestuurd aanbod. De klant kan regionaal producten opzoeken en wordt zo naar uw winkel geleid. Digitaal meetbaar en live webstatistieken + maandelijkse rapporten. Plaats onbeperkte advertenties in de daarvoor bestemde modules.

Meer informatie

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar d.m.v. een matchingmodule.

De bezoeker geeft aan naar waar en wat hij zoekt. Door een handige matchingmodule kan de bezoeker het juiste artikel op de juiste plaats vinden.

Meer informatie

Het samenbrengen van producten genereert veel interesse van bezoekers.

Wij brengen winkels samen, dat levert massaal veel bezoekers op. Veel bezoekers op het platform -> veel conversie (verkoop). Een online interieurcommunity creëren is onze boodschap. Verkoop in de mindere periodes worden gestimuleerd via mooie promoties op het platform.

Meer informatie

Wij doen de marketing voor het interieurplatform, dus ook voor uw zaak.

Hoe meer vragers, hoe meer aanbieders, hoe meer marketingbudget beschikbaar. Het platform groeit op basis van netwerkeffecten! Wij verzorgen de algemene marketing voor het platform, dus ook uw zaak kan hiervan profiteren. Klanten komen rechtstreeks kopen, ook steeds van verder weg.

Meer informatie

Niets dan voordelen:

DATABANK & API

Je producten komen automatisch online

MULTI KANALEN

Verkoop in je winkel, online of via bestelling

NIEUWE KLANTEN

Bereik een veel breder publiek aan mogelijke klanten

DIGITAAL MEETBAAR

Live webstatistieken + maandelijkse rapporten

MARKETING SERVICES

Investeer in branding en digitale media

Onze visie.

DISRUPTIE in de retail. Het bestaande winkelmodel komt in de gevarenzone, niets doen is geen optie!

Winkels verliezen klanten aan grote internetshops. De nieuwe generatie koopt online in het buitenland omdat er een groot gebrek is aan keuzemogelijkheden en prijsvergelijking. Er is dus veel behoefte op dit vlak.

Veel bezoekers levert namelijk veel klanten op.

Het Phygital Model is de toekomst. Zowel online - als offline aanwezig zijn is de boodschap. Er gaat steeds meer retailomzet verloren aan het buitenland. Met ons platform willen we de lokale economie een boost geven door verschillende interieurwinkels samen op 1 platform te plaatsen.

SAMEN STAAN WE STERKER! En dat is een bewezen formule!

Online aanbieden en lokaal verkopen.

"Meer dan 80% van alle consumenten informeert zich eerst op het internet, voor ze iets kopen"

Via HOOMED brengen wij de consumenten écht uw winkel binnen. (Bekijk zeker onderaan deze pagina het bewijs hiervan) Aanbiedingen en promoties van de lokale interieurwinkels worden in de verf gezet, zodanig bezoekers naar uw winkel gelokt worden. De klant kan van thuis uit het gewenste artikel bemachtigen op tal van manieren. Zo kan hij het artikel onmiddellijk via onze platform bestellen of uw winkel rechtstreeks contacteren aan de hand van uw contactgegevens door ons gecommuniceerd.
Zo blijft de lokale winkel relevant, ook in het groeiend online klimaat. Uw winkel blijft dus belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u gevonden wordt door slimme marketing en visuele aanwezigheid, zowel online als offline. In 2020 mikken we minstens op 50.000 bezoekers!

Wij brengen fysieke interieurwinkels en -diensten samen op 1 platform, om snel het juiste product of dienst te vinden. Verkoop daarom zowel lokaal als op internet en dat 24u per dag!

Wie zijn we en wat doen we?

Wie zijn we & wat doen we?

Hoomed.be is een gebruiksvriendelijk platform. Het platformsyteem zelf is reeds jarenlang geleden ontwikkeld door online marketingexperts. Het marktplaats systeem wordt al enkele jaren succesvol gebruikt, maar dan in andere sectoren. Achter Hoomed staat een ervaren team, dat bestaat uit stuk voor stuk straffe werkkrachten. Zij werken met de modernste technieken om dit systeem continu verder te ontwikkelen volgens de nieuwste normen.

We zijn ervan overtuigd dat we de lokale economie kunnen steunen en een oplossing aanbieden tegen de grote internetreuzen in het buitenland.

Mensen zoeken eindeloos naar verschillende websites om hun interieuraankopen te doen, dat is nu verleden tijd. We brengen kopers en dealers bij elkaar door het gebruik van een geniale matching module. Dit platform biedt de klanten een vraagsturing i.p.v. een gestuurd aanbod, wat een unieke tool is.

+ 100

Interieurzaken spoedig online
om meer verkopen te realiseren

+ 10.000

Artikelen spoedig online
voor lokale verkoop

+60.000

Bezoekers gaan we verwelkomen op ons platform in 2020

Hoe werkt het?

1

PRESENTEER JE WINKEL

Wij maken uw winkelprofiel aan met foto's, video's en beschrijvingen. Maak de klant duidelijk dat uw zaak de moeite is om te bezoeken.

2

VOER UW PRODUCTEN SIMPEL IN

(of automatiseer met een API verbinding)

Met een slim en gebruiksvriendelijk inlogaccount kan u simpel producten inslepen, promoties en coupons aanmaken en krijgt u overzichtelijke rapporten en bruikbare statistieken.

3

VERKOOP MEER EN DAT 24/7

Nu kunnen uw artikelen online gevonden worden. U hebt uw eigen webshop en landingspagina. Digitaal meetbaar en met live webstatistieken.

Ontvang nieuwe klanten met open armen in uw zaak .

Onze winkels behalen al mooie resultaten!

Statistiek van 1 winkel tot eind juni 2020

Met slechts een 150 tal producten in een online showroom, haalt deze winkel al een mooi resultaat. Met in 2019 al over de100.000 views en meer dan 2000 clicks. Eind Juni zijn er al over de 180.000 views en bijna 3700 Clicks op de advertenties. En dat op een paar maanden tijd. Dus ook voor uw winkel kunnen wij zeker iets betekenen. Wij zoeken de klanten u verkoopt meer!

FAQ - Hoomed systeem

Hoe worden jullie gevonden?

Wij zijn inmiddels actief op +20 verschillende kanalen. Ondertussen staan we al op de 1ste pagina van de Google zoekresultaten in sommige provincies. Wij gaan enkel voor echte interieurbezoekers op ons platform./p>Meer informatie

Waar willen jullie staan in 2022?

Tegen 2022 willen we het grootste Interieurplatform zijn met tal van interieurwinkels en met 10.000-den producten vindbaar zijn. Ook zijn we met verschillende interieurmerken al aan het samenwerken om uw winkel nog gemakkelijker te voorzien van hun producten. Deze staan gewoon al klaar in uw eigen webshop als u lid wordt bij Hoomed. Simpel toch? Klaar voor de toekomst!

Meer informatie

Moet ik online verkopen?

Helemaal niet, het kan zeker en alles staat klaar voor u als je dit wil doen, maar het moet uiteraard niet. U kan perfect je producten online zetten, vindbaar maken en deze gewoon in uw eigen winkel verkopen. Wat een mooie tussenoplossing is, u kan het handige Click & Collect systeem gebruiken. De klant vindt online uw product, kan online al betalen, maar komt het zelf in de winkel afhalen. Zo is de klant zeker van zijn product en komt het afhalen wanneer zij de tijd hebben. Je kan dit simpel allemaal instellen voor je producten. Online vindbaar zijn en lokaal verkopen of verzenden, u kiest het zelf!

Meer informatie

Ik kan niet overweg met digitale sytemen, kan ik ook geholpen worden?

Natuurlijk kunnen wij u verder helpen. Wij hebben ons eigen hoomed-succesteam om de taken over te nemen. Wij kunnen uw webshop aanvullen met uw producten zodat u online gevonden kan worden. U verkoopt gewoon verder in uw winkel en geniet mee van de moderne klanten in uw winkel, gestuurd via Hoomed.

Meer informatie

Hoe kan ik weten of er wel bezoekers op mijn webshop komen?

Wij zijn en digitaal platform dus kunnen wij perfect meten hoeveel bezoekers er in uw webshop langskomen en waar ze juist op klikken. Dit alles kan u bekijken en volgen op uw eigen inlogaccount op Hoomed. Je kan zelfs uw eigen promo en/of kortingsacties opzetten op een bepaald artikel, merk of categorie. Kortom alles om uw verkoop onmiddellijk te doen stijgen!

Meer informatie

Is het veel werk om de webshop te vullen?

Dat kan automatisch met een simpele datafeed. Handmatig kan het natuurlijk ook. Met slechts 1 uurtje tijd per dag, 5 werkdagen in een week, kan u op een heel jaar 5000 of meer producten online zetten. Eénmaal je product online staat kan u 24/7 per dag verkopen en dit 365 dagen per jaar! Wij kunnen dit ook voor u doen, geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden aan ons succes-team.

Meer informatie

De Online Verzamelplaats Voor Lokale Interieurzaken

Start nu en toon uw producten of diensten aan duizenden geïnteresseerde bezoekers.
Krijg hiermee bijna onmiddellijk klanten.
Het platform creëert op termijn een eigen netwerkeffect.

Start nu en geniet van de vele voordelen

  • Geen technische kennis nodig
  • Een gebruiksvriendelijk platform
  • Extra klanten in uw zaak, meer verkoop
  • Eigen webshop en landingspagina en digitaal meetbaar
  • Onbeperkte advertenties of diensten plaatsen
  • Verkoop meer
  • Wij doen de marketing
  • Wij kunnen ook de producten voor u op de webshop plaatsen

Prijzen vanaf 50€ / maand

Deze zaken doen al mee, u ook?

Samen succes pakken?

Mail of bel ons nu!

+32 (0) 478 210 494

of laat hier uw contactgegevens achter

Contacteer

Heb je vragen?
014 74 55 10
contactformulier
gratis klantendienst

Betalingsmiddelen