Woon- en eetkamer

Zetels & salons

Salons

Woonkamerstoelen & voetsteunen

Armstoelen

Bijzettafels & opslagmeubilair

Salontafels

Draagbare tafels

Boekenkasten

Tv meubels

Decoratie en woonaccessoires
Keuken

Keuken & meubels

Eetstoelen

Barkrukken

Bartafels

Grote keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Kleine keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Servies & glazen

Binnenkort meer keuzes

Slaapkamer
Badkamer en accessoires
Bureau

Interieurstijlen: inspiratie en tips

Modern

Het inrichten van je woning begint meestal bij het kiezen van een stijl. Vandaag de dag zijn er zoveel opties dat het soms moeilijk is om één stijl te kiezen. Weeg daarom goed af wat jij wel en niet mooi vindt en probeer in hetzelfde..

Lees meer

Scandinavisch

Scandinavische interieurs zijn de laatste jaren erg populair. Ze leunen aan bij de moderne stijl maar voelen minder kil aan. Dit komt door het gebruik van warme kleuren en natuurlijke materialen. Een Scandinavisch interieur..

Lees meer

Minimalistisch

Een minimalistisch interieur wordt ook wel eens een zen interieur genoemd. Het kan zowel een moderne, landelijke als klassieke uitstraling hebben. Wat steeds aanwezig is in een minimalistisch interieur is rust, openheid en..

Lees meer

Landelijk

Wie denkt aan een landelijk interieur denkt aan warmte en sfeer. Het gezellig samenzitten staat centraal bij het inrichten van een landelijk interieur. De landelijke stijl straalt de rust van het platteland uit. Dit komt door..

Lees meer

Industrieel

Stoer, robuust en ruw zijn dé sleutelwoorden voor een industrieel interieur. De stijl is geïnspireerd door de fabrieksarchitectuur uit de 19de en 20e eeuw. Er wordt gekozen voor effen en onafgewerkte oppervlaktes..

Lees meer

Rustiek

Een rustiek interieur leunt aan bij de landelijke stijl, maar oogt veel donkerder en zwaarder. Rustieke interieurs zijn minder vrouwelijk en minder verfijnd en stralen vooral gezelligheid en warmte uit. Er wordt veel gebruik..

Lees meer

Rood

Rood is een kleur die we vaak zien terugkomen in het interieur. Het is de kleur van de liefde en passie en roept bij velen warme gevoelens op. Vaak wordt deze kleur gebruikt als accentkleur op één muur of bijvoorbeeld verwerkt..

Lees meer

Blauw

Blauw is de kleur van de lucht en de zee. Hierdoor zorgt het meteen voor een fris en rustgevend gevoel. En ook in je interieur kan je dat frisse en rustgevende gevoel creëren met de kleur blauw. Verder is blauw een kleur..

Lees meer

Kleur

Kleur in je interieur: sommigen vinden het maar niets, anderen houden ervan. Meestal wordt er gekozen voor een neutrale en simpele basis met hier en daar kleuraccenten. De kleur die je kiest als accentkleur kan soms een lastige..

Lees meer

Contacteer

Heb je vragen?
014 74 55 10
contactformulier
gratis klantendienst

Betalingsmiddelen