Wie zijn we?

HOOMED is jouw interieur adviseur.

Bij ons ontmoeten meubelverkopers, interieurarchitecten, meubelmakers en kopers elkaar. Want bij ons vind je alles om je interieur in te richten. Hoomed biedt je een gebruiksvriendelijk en levendig platform aan, waar alles over interieur aan bod komt. U wordt geadviseerd, geïnformeerd en geïnspireerd over het inrichten van uw woning. Het principe is eenvoudig: winkels, meubelmakers en interieurarchitecten, bieden hun producten en diensten aan en potentiële kopers bekijken thuis in alle comfort het aanbod op hoomed. Of het nu meubels, verlichting of decoratie is, op hoomed vind je wat je zoekt. Geen lange zoektocht meer langs verschillende winkels en webwinkels maar wel precies wat je wil op één plaats en voor de juist prijs!

Waarom een interieurplatform?

Vorig jaar hebben we samen veel te veel online in het buitenland gespendeerd. Dit willen we echt wel onze eigen winkels gunnen, niet? Door mee in te stappen in ons verhaal, help jij mee weerstand te bieden aan de grote pure internethandel. Steun hiermee de lokale handelaars en koop lekker in je eigen streek , dat komt uiteindelijk iedereen ten goede! Lees -> meer en mooiere winkels en gezellige sfeer in het dorp ipv. lege lelijke winkelpanden.

Hoe werkt HOOMED?

HOOMED is een e-commerce marktplaats waar lokale interieurwinkels hun winkelaanbod, aanbiedingen of promotie's... gemeenschappelijk aanbieden aan de consument. Het gevarieerd aanbod dat alle lokale interieurwinkels kunnen aanbieden, zorgt ervoor dat elke klant zijn gading kan vinden op onze uitgebreide marktplaats. Online interieur zoeken en vergelijken, maar lokaal kopen, afhalen of laten leveren. Wij brengen de moderne klant in de winkel.

Wat is HOOMED - Interieurplatform?

Op HOOMED.BE komen interieurwinkels, merken en klanten van heel het land samen om een unieke winkelervaring te creëren en dat 7 dagen op 7, 24 uur op 24. Moderne klanten verwachten flexibiliteit en voldoende keuzemogelijkheden.

HOOMED interieurplatform is een toekomstgericht en positief antwoord op de evoluties in e-commerce!

Waar staan wij voor?

HOOMED is de plaats, om alles wat je nodig hebt voor je woninginrichting, te ontdekken en te kopen. Van huishoudelijke artikelen, meubelen en verlichting to alles voor uw keuken of badkamer. Plus inspirerende artikelen en advies over welke producten te kiezen. Met binnenkort meer dan 30.000 producten voor interieur op ons platform, verkrijgbaar bij lokale winkels, onafhankelijke verkopers en fabrikanten, zul je zeker vinden wat je zoekt om je woning mooi in te richten. Je kan binnenkort zelfs uw gebruikte meubels online verkopen via dit platform, zo heeft u netjes ruimte gemaakt voor een nieuwe frisse look.