Bureaus

Bekijk:

Soorten

Om een geschikt bureau te vinden is het belangrijk om jezelf af te vragen waarvoor je het bureau zal gebruiken. Is het voornamelijk om creatief te zijn? Dan kan een grote tekentafel een optie zijn. Wil je gamen aan je bureau en heb je veel kastruimte nodig voor al je consoles en dergelijken? Kies dan voor een computertafel. Wil je je bureau gebruiken als thuiskantoor? Dan is het misschien handig om een bureau te kiezen waarbij je de hoogte kan verstellen, zodat je af en toe ook de benen kan strekken en staand kunt werken. Voor de kleinsten zijn er natuurlijk ook bureaus op aangepaste hoogte, zodat jouw kinderen een eigen plekje hebben om hun huiswerk te maken. Verder kan je ook nog kiezen voor bureaus die je kan neerklappen aan de muur, of zelfs voor een bureau op wieltjes.

Materiaal

Bureaus bestaan in verschillende materialen. Enkele mogelijkheden zijn: hout, glas, metaal, of combinaties hiervan. Het materiaal dat jij kiest hangt af van jouw voorkeur en stijl.

Stijl

Tegenwoordig kan je kiezen uit duizenden bureaus. Dit grote aanbod kan voor heel wat keuzestress zorgen. Zelfs als je weet wat voor soort bureau je nodig hebt en welk materiaal je wilt, heb je nog eindeloos veel opties. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een bepaalde stijl. Is jouw interieur voornamelijk landelijk? Kies dan voor een houten bureau. Heb jij een industrieel interieur? Dan kan een robuuste bureau misschien wel een leuke toevoeging zijn. Ook met kleuren en vormen kan jij eindeloos experimenteren tot jij de bureau van je dromen gevonden hebt.