Woon- en eetkamer

Zetels & salons

Salons

Woonkamerstoelen & voetsteunen

Armstoelen

Bijzettafels & opslagmeubilair

Salontafels

Draagbare tafels

Boekenkasten

Tv meubels

Decoratie en woonaccessoires
Keuken

Keuken & meubels

Eetstoelen

Barkrukken

Bartafels

Grote keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Kleine keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Servies & glazen

Binnenkort meer keuzes

Slaapkamer
Badkamer en accessoires
Bureau

Keukens

Bekijk:

Soorten toestellen

De beste manier om je keuken te voorzien van een upgrade is door een aantal nieuwe toestellen aan te schaffen. Met deze apparaten is het immers een stuk makkelijker om de keuken op een prettige manier te gebruiken. Denk aan een handige frigo, een groot gasvuur en misschien zelfs een ingebouwde koffiemachine.

Kies voor kwaliteit

In de keuken is het belangrijk dat je kiest voor duurzame materialen en dus voor kwaliteit. Je gebruikt veel materiaal en vele toestellen in de keuken dagelijks zoals servies en bestek, een koffiemachine, de microgolf, het vuur enzoverder. Het is dus belangrijk dat deze allemaal van behoorlijke kwaliteit zijn. Informeer je goed zodat jij voor lange tijd van jouw keuken geniet.

Stijl

Naast kwaliteit is de stijl in je keuken natuurlijk ook belangrijk om een keuken te creëren die echt bij jou past. In landelijke huizen zie je steeds vaker een keuken in hout verschijnen terwijl moderne inrichtingen vaak een glazen keuken hebben. Ga je voor veel open kasten of wil je alles liever afgesloten hebben? En ga je voor een sobere kleur of misschien wel een opvallende rode keuken? Alles is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak.

Contacteer

Heb je vragen?
014 74 55 10
contactformulier
gratis klantendienst

Betalingsmiddelen