For a more effortless and secure experience on our site, please consider updating your browser
Woon- en eetkamer

Zetels & salons

Salons

Woonkamerstoelen & voetsteunen

Armstoelen

Bijzettafels & opslagmeubilair

Salontafels

Draagbare tafels

Boekenkasten

Tv meubels

Decoratie en woonaccessoires
Keuken

Keuken & meubels

Eetstoelen

Barkrukken

Bartafels

Grote keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Kleine keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Servies & glazen

Binnenkort meer keuzes

Slaapkamer
Badkamer en accessoires
Bureau

Kinderkamer

Bekijk:

Let op de essentials

Bij de inrichting van een kinderkamer is het belangrijk dat u uw kamer voorzien is van de essentials die van toepassing zijn voor kinderen. Als eerste is het belangrijk om een nachtlamp te kopen voor het geval de kinderen nog heel jong zijn. Een kind zal hierdoor een stuk rustiger kunnen slapen, kleine kinderen hebben nu eenmaal moeite met het donker. Daarnaast is het van belang om in de kamer te zorgen voor een aantal stopcontacten. Veel kinderen hebben enkele apparaten die ze toch wel graag willen gebruiken. Een telefoon raakt na enkele dagen toch leeg.

Een gezellige uitstraling

Een kinderkamer moet voor het kind een kamer zijn waar hij of zij zich even kan terugtrekken. Dit kan het beste gedaan worden door naar de wensen van het kind te kijken. mocht jouw kind bijvoorbeeld fan zijn van een bepaald soort voetbalclub dan kunt u er altijd een thema kamer vaan maken. Door de kleuren af te stemmen op de interesses van het kind wordt het écht een kamer waar hij of zij zich in thuis kan voelen, dit is nu eenmaal het hele doel van een kinderkamer.

Zorg voor een aantal kasten

Uiteraard zijn kasten natuurlijk onmisbaar voor in de kinderkamer. Kinderen hebben toch al snel hun eigen spulletjes die ze willen bewaren. Van speelgoed tot aan kleren, er zijn een hoop spullen die u zal moeten opbergen. Door goede kaste te plaatsen zal het kind hier tenminste wel de ruimte voor hebben, dit maakt het een stuk makkelijk om de kinderkamer echt af te maken. Maak de kasten natuurlijk niet te hoog, het is wel van belang dat het kind erbij kan zonder dat het gevaarlijk wordt.

Bureau met schoolspulletjes

Kinderen die naar school gaan zullen al vrij snel behoefte hebben aan een eigen bureau. Dit is dan ook een prima toevoeging voor in de kinderkamer. Door het plaatsen van een bureau zal het kind zich een stuk volwassener voelen, het kind heeft nu echt een plekje waar al het huiswerk en opdrachten gemaakt kunnen worden. Wilt u nu nog veel meer leren over de inrichting voor bij u in huis dan raden wij u aan om op de blog even verder te lezen. In diverse artikelen laten wij u zien hoe u effectief uw interieur onder handen kan nemen.

Contacteer

Heb je vragen?
014 74 55 10
contactformulier
gratis klantendienst

Betalingsmiddelen