Kindermeubels

Bekijk:

Bed

Start met een veilige reis naar dromenland en kies eerst een bed. Het hoofddoel van een slaapkamer is natuurlijk nog steeds een degelijke nachtrust. Kinderbedden zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Ga voor praktisch en kies voor een hoogslaper of laat je kind heerlijk wegdromen in een hemelbed.

Kledingkast

Kinderen groeien snel en verslijten door de jaren heen heel wat kleren. Een degelijke kleerkast is dus noodzakelijk. Het neemt een groot deel van de ruimte in en is daarom een belangrijk meubelstuk om over na te denken. Maak van je garderobe een ware blikvanger en kies voor een felle kleur of ga voor praktisch met handige opbergvakken en onderverdelingen. Een ding is zeker: met de juiste kledingkast verspil je op drukke schoolochtenden minder tijd.

Opbergkasten

Met een mooie opbergkast wordt opruimen kinderspel. Denk aan een nachtkastje langs het bed om de voorleesboekjes in te bewaren, en een dressoir of ladekast om het speelgoed in op te bergen. Nooit meer een rommelige kamer en rondslingerend speelgoed met ons assortiment aan opbergkasten.

Bureau

Naast spelen moet er ook af en toe gestudeerd worden. Maak het leren voor je kind zo aangenaam mogelijk met een van onze handige bureaus. Bovendien is een bureau multifunctioneel te gebruiken. Denk aan tekentafel, computertafel of voor de meisjes zelfs een plaatsje voor de make-up. Kortom: een bureau is een niet te missen meubel in de kinderkamer.

Decoratie

Met de juiste accessoires zorg je voor die persoonlijke touch. Mooie gordijnen, lampen, tapijten, dekbedden en spiegels zorgen ervoor dat je kind zich thuisvoelt in zijn of haar kamer. Test het verantwoordelijkheidsgevoel van je kind en geef hem of haar een plant cadeau om voor te zorgen, of wakker de creativiteit aan met een schildersezel of tekenbord. Een kinderkamer is pas compleet wanneer een kind er helemaal zichzelf kan zijn.