Woon- en eetkamer

Zetels & salons

Salons

Woonkamerstoelen & voetsteunen

Armstoelen

Bijzettafels & opslagmeubilair

Salontafels

Draagbare tafels

Boekenkasten

Tv meubels

Decoratie en woonaccessoires
Keuken

Keuken & meubels

Eetstoelen

Barkrukken

Bartafels

Grote keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Kleine keukenapparatuur

Binnenkort meer keuzes

Servies & glazen

Binnenkort meer keuzes

Slaapkamer
Badkamer en accessoires
Bureau

Opbergen

Bekijk:

Soorten

Opbergen kent vele vormen en soorten. Van groot speelgoedmateriaal tot de kleinste dingen zoals bijvoorbeeld je lenzen. We bergen vandaag de dag zoveel mogelijk op zodat alles er piekfijn uitziet. Afhankelijk van jouw wensen kan je kiezen voor dozen, manden, boxen, kisten, potjes, jars enzoverder. De opties zijn werkelijk eindeloos.

Materiaal

Opbergers komen voor in veel verschillende materialen. Het materiaal dat jij kiest is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en stijl. De meest voorkomende materialen zijn: plastiek, metaal, hout, karton, glas, riet enzoverder.

Stijl

Wie dacht dat opbergers enkel saai en praktische waren, heeft het mis. Je kan perfect je persoonlijke stijl uiten met de opbergers die jij kiest. Hou je van landelijk? Kies dan voor opbergers in riet of hout. Ben je meer voor modern te vinden? Kies dan voor metalen opbergers met een strak design. Dienen de opbergers voor het speelgoed van je kinderen? Ga dan voor transparante plastieken opbergers. Zo zien de kinderen meteen wat er in welke opbergdoos zit en moeten ze niet lang zoeken naar hun favoriete speelgoed.

Contacteer

Heb je vragen?
014 74 55 10
contactformulier
gratis klantendienst

Betalingsmiddelen